Zo maak je je koffer herkenbaar

Bagageband koffer kopen

Elke vakantie sta jij weer te wachten bij de bagageband op jouw koffer. Regelmatig denk je eindelijk je koffer gespot te hebben, maar dit blijkt bij een betere check toch niet zo te zijn. Bij veel reizigers wekt dit frustratie op. Zeker als je iemand anders ziet die jouw koffer van de bagageband pakt. Op dit soort momenten besef je dat het verstandig is om jouw bagage beter herkenbaar te maken. Door de miljoenen vakantiegangers is de kans groot dat er iemand in het vliegtuig stapt met een koffer die sprekend op die van jou lijkt. Het personaliseren van je reiskoffer maakt je koffer herkenbaarder.

Afwijkende kleur of motief

De meeste koffers die verkocht worden zijn zwart of grijs. Deze kleuren worden het vaakst gekozen door reizigers vanwege de neutraalheid. Als de helft van de reizigers in het vliegtuig een zwarte koffer heeft is het lastig te onderscheiden welke precies van jou is. Wanneer je toe bent aan een nieuwe koffer is het verstandig om eens te kijken naar een kleurrijke variant. Een kleurrijk stuk bagage valt meteen op tussen al het zwart en grijs op de bagageband. Met een kleurrijke tas of trolley ben je dus direct in het voordeel en kun je het grootste gedeelte van de koffers al wegstrepen. Naast gekleurde koffers worden er tegenwoordig ook trolleys en reiskoffers verkocht met een motief. Zelfs is het mogelijk om je eigen koffer te ontwerpen of te voorzien van een leuke foto. Zo weet je altijd zeker dat je je eigen bagage mee naar huis neemt.

Kofferriem gebruiken

Ook al ben je het bezit van een kleurrijke koffer, dan kan het nog steeds voorkomen dat er precies dezelfde trolley op de bagageband rolt. Om je bagage nog herkenbaarder te maken is het aan te raden om een kofferriem te gebruiken. Zo maak je je eigen koffer uniek en verklein je de mogelijkheid dat je de verkeerde koffer van de band pakt. Ook bij een kofferriem kun je het beste kiezen voor een opvallende kleur. Neem zeker een andere kleur of motief dan je reiskoffer. De combinatie van beide maakt jouw koffer uniek en makkelijk te vinden. Tevens is een kofferriem vaak voorzien van een extra slot. Hierdoor zijn je spullen ook nog eens extra beveiligd.

KOFFERRIEMEN BEKIJKENVerwijst naar bol.com

Label al je bagage

Het labelen van bagage gebeurt tegenwoordig steeds minder. Reizigers vergeten een label aan hun bagage te hangen of denken dat dit niet noodzakelijk is. Door het plaatsen van een kofferlabel kun je altijd checken of je de juiste koffer gepakt hebt. Op zo’n label schrijf je je contactgegevens voor als het een keer mis gaat met je bagage. Zonder een label is het lastig om een koffer weer te krijgen bij de rechtmatige eigenaar. Met een label ben je te bereiken wanneer jouw bagage kwijt is geraakt en kun je zelf altijd checken of de trolley of tas echt van jou is. Ook het labelen van de handbagage koffer is aan te raden.

Kofferhoes

Kofferhoezen, ze bestaan echt! Een kofferhoes kun je eenvoudig om je koffer plaatsen en dient als bescherming tegen bijvoorbeeld krassen. Kofferhoezen zijn niet heel populair en dit maakt het natuurlijk makkelijker om je koffer te onderscheiden van de rest. Denk er wel weer om dat je niet kiest voor het neutrale zwart of grijs, je wilt namelijk opvallen op de bagageband.

KOFFERRIEMEN BEKIJKENVerwijst naar bol.com
 

Maak je koffer zelf uniek

Wanneer je er echt zeker van wilt zijn dat jouw koffer uniek is kun je deze natuurlijk ook zelf versieren. Het versieren van je koffer kun je doen met behulp van stickers, maar een eigen ontworpen creatie bestaat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Zorg er in ieder geval voor dat je met contrasten werkt. Bij een donkere koffer maak je gebruik van een lichte sticker of creatie. Bekijk anders eens deze website voor leuke en goedkope koffer stickers. Vergeet niet om beide kanten van je koffer herkenbaar te maken. Je weet immers nooit welke kant van de koffer op de bagageband ligt.

Nooit meer koffer kwijt raken

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren je koffer herkenbaar maken met mooie stickers, een kofferhoes of kofferriem. Een andere manier om je koffer altijd terug te vinden is door een Airtag in je koffer te plaatsen. Een Apple Airtag is een kleine tracker die het mogelijk maakt om in dit geval je reiskoffer overal te traceren.

Een opmerking achterlaten

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.