Geschikte koffers voor 20 kg bagage

koffer 20 kg blog

Een koffer voor 20 kg bagage is een populair model, maar wat maakt een koffer nou geschikt voor 20 kilogram en waar moet je rekening mee houden? Veel luchtvaartmaatschappijen hanteren 20 kg als maximum aan ruimbagage per persoon. Dit geldt zowel voor losse vluchten als pakketreizen. Er zijn een aantal koffers die geschikt zijn hiervoor. Er zijn alleen geen koffers die specifiek gemaakt zijn voor het bagage gewicht wat je nodig hebt. De inhoud, of volume, is het belangrijkste wanneer je een nieuwe koffer zoekt. Wat je meeneemt in de koffer bepaalt het gewicht van je bagage. Een koffer vol met zonnebrandcrème weegt nou eenmaal meer dan zomerse kleding.

Koffer 20 kg basis afmetingen

Een koffer voor 20 kg bagage is voor veel mensen voldoende voor een vakantie van zo’n 16 dagen. Dit kan per persoon verschillen en hangt natuurlijk af van wat je allemaal wilt meenemen op reis. Er zijn een aantal koffers die je makkelijk met maximaal 20 kg aan bagage kunt vullen. De inhoud van een koffer wordt aangegeven in liters en is afhankelijk van de afmetingen. De lengte, breedte en hoogte bepaalt het beschikbare aantal liters. Een koffer voor 20 kg begint bij zo’n 70 liter aan vrij volume. De hoogte van zo’n koffer start bij 65 centimeter. 

BESTE DEALS
Koffer voor 20 kg
Vind de beste koffer voor 20 kg bagage voor je volgende reis. Alle merken en modellen handig in een overzicht. Vergelijk en kies de beste koffer.

Beste koffer voor 20 kg bagage

Veel mensen zoeken naar de beste koffer voor 20 kg bagage. Helaas is er geen beste koffer. Dit is namelijk per persoon verschillend. Er zijn wel een groot aantal koffers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken wanneer je maximaal 20 kilogram aan bagage mag meenemen. Zo zijn Samsonite s’cure spinner koffers erg populair met een hoogte van 75 cm. Ook een SuitSuit koffer is uitermate geschikt om te gebruiken. Naast de eerder genoemde koffers zijn er nog veel meer geschikte merken verkrijgbaar.

Vergeet het gewicht van de koffer niet

Een koffer kopen doe je niet voor een enkele reis. Een degelijke reiskoffer gaat minimaal 10 jaar mee en wordt vaak gebruikt voor korte reizen en lange afstandsvluchten. Het is daarom belangrijk om te investeren in een goede koffer. Wanneer je 20 kg bagage als standaard neemt voor ruimbagage heb je de keuze uit honderden modellen. Bij het kiezen van de juiste koffer is het wel belangrijk om ook het gewicht van de koffer zelf te controleren. Dit gewicht gaat namelijk van de beschikbare 20 kg af. Als je bijvoorbeeld een harde koffer koopt die leeg al 5 kilogram weegt heb je nog maar 15 kilogram over voor je bagage. Het groter de koffer hoe meer hij weegt en des te minder je kunt meenemen op reis. Daarom is het ook altijd beter om je koffer te wegen wanneer deze gevuld is met je bagage. 

Wegen is weten

Er zijn dus heel veel koffers voor 20 kg verkrijgbaar. Van groot tot klein en van heel licht en heel zwaar. Allemaal hebben ze zo hun voor en nadelen. Het allerbelangrijkste is dat je tijdens het inchecken van je bagage niet over de max van 20 kg komt. Wanneer je regelmatig reist en je niet voor verrassingen wilt komen te staan kun je het beste een bagage weegschaal kopen. Een kleine weegschaal die je ook mee kunt nemen naar je vakantieadres en zo voor vertrek naar huis ook weer kunt gebruiken. 

Ruimte overhouden in je koffer voor 20 kg

Wanneer je graag spulletjes koopt tijdens je vakantie is het verstandig om op de heenreis al ruimte over te houden in je koffer. De spullen die je vanuit het buitenland wilt meenemen verhogen namelijk het gewicht van je bagage. Om er zeker van te zijn dat je niet over de max gaat van 20 kilogram kun je de koffer dus het beste weer wegen voor vertrek. 

Top 5 koffers voor 20 kg

Hoewel er geen beste koffer is voor een aantal kilogram zijn er wel een aantal koffers die hiervoor bovengemiddeld geschikt zijn. De onderstaande vijf koffers kunnen eenvoudig gevuld worden tot 20 kilogram en zijn uitermate fijne koffers om mee te reizen. 

  1. Samsonite s’cure spinner

De Samsonite s’cure spinner koffers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Samsonite is al jaren een populair merk in de reisbranche. De s’cure spinners hebben een TSA slot en zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal. Binnen in de koffer vind je verschillende compartimenten voor het eenvoudig vullen. De spinner met een hoogte van 75 cm is ideaal voor 20 kg en voor wat extra speling qua volume. 

  1. SuitSuit Fab Seventies

Wanneer je in stijl op reis wilt met een kwalitatieve koffer dan is een SuitSuit koffer zeker aan te bevelen. Dit merk biedt verschillende modellen reiskoffers aan, ook voor 20 kg bagage. Een gewilde koffer is een uit de Fab Seventies serie. Een mooie kofferserie waar je niet alleen je spullen veilig in kan vervoeren, maar ook nog eens prachtig uitziet. Kies bijvoorbeeld voor een SuitSuit reiskoffer voor 20 kg bagage met een formaat van 76 x 50 x 28 cm.

  1. American Tourister Soundbox

Ook met een American Tourister Soundbox koffer weet je zeker dat je veilig op reis gaat en voor 20 kilogram aan bagage kunt meenemen. Een mooi vormgegeven koffer die is voorzien van alle gemakken. De soundbox serie beschikt over felgekleurde reiskoffers met een TSA slot en een handige indeling in de binnenkant. Ook bij American Tourister kun je kiezen uit verschillende formaten. De meest gekozen voor 20 kg bagage zijn de koffers met een hoogte van 67 cm of 77 cm. Beide koffers hebben voldoende volume beschikbaar om veel te kunnen meenemen. 

  1. Decent Star-Maxx trolley

De koffer collectie van Decent bestaat uit harde en zachte koffers. De Decent Star-Maxx trolley is er een uit de harde serie. Een robuuste reiskoffer waar je met gemak voldoende bagage in kunt vervoeren. Een star-maxx trolley is standaard uitgerust met een TSA slot, 4 roterende wielen en nog veel meer handige snufjes. Een veelgekozen Decent Star-Maxx trolley is de 76 x 48 x 30 cm uitvoering. 

  1. Samsonite Magnum Eco Spinner

Wanneer je zoekt naar een duurzame koffer, dan is de Samsonite Magnum Eco Spinner een must-have. De Magnum Eco serie van Samsonite wordt volledig geproduceerd in Europa en gemaakt van gerecycled huishoudelijk afval. Een duurzamere koffer vind je bijna niet. De Eco spinners zijn niet alleen duurzaam, maar ook uiterst sterk en beschikken over alle snufjes die een koffer kan hebben. Kies voor een Samsonite Magnum Eco spinner koffer wanneer je duurzaam bent ingesteld, maar toch met alle gemakken op reis wilt.

BESTE DEALS
Koffer voor 20 kg
Vind de beste koffer voor 20 kg bagage voor je volgende reis. Alle merken en modellen handig in een overzicht. Vergelijk en kies de beste koffer.

Leave a comment

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.