4 echte koffer accessoires

koffer accessoires koffer kopen

Een echte reiziger weet zijn accessoires te waarderen. Bij het inpakken denk je meestal dat je ze niet nodig zult hebben, maar eenmaal aangekomen ben je blij dat ze in je koffer zitten. Ook voor koffers zijn er accessoires beschikbaar die soms essentieel kunnen zijn. Wij hebben een top 4 gemaakt van echte koffer accessoires. Super handig en op sommige momenten noodzakelijk!

kofferriem kopen

Kofferriem

Misschien is de kofferriem wel het meest onderschatte product onder de vakantiegangers. Waarom heb je er een nodig als je koffer dicht zit met een goede sluiting of rits. Een goede kofferriem is meer dan alleen een band die om je koffer zit. De kofferriem zorgt er namelijk voor dat jouw koffer goed gesloten blijft, beter herkenbaar wordt en in sommige gevallen op slot zit. De hedendaagse kofferriemen zijn namelijk voorzien van een TSA slot voor extra veiligheid. Een kofferriem koop je al aan voor een tientje in de webshop van

Bol.comVerwijst naar bol.com
.

Kofferweegschaal

kofferweegschaal koffer kopenEen bagage weegschaal is tegenwoordig echt noodzakelijk. De vliegmaatschappijen worden steeds strenger als het aankomt op het gewicht van je koffer. Soms zit je nog geen kilo boven het toegestane gewicht en moet je veel geld betalen om je koffer mee te krijgen. Dit kun je makkelijk voorkomen door je koffer voor vertrek te wegen met een kofferweegschaal. Door het gebruiken van deze handige koffer accessoire kom je niet voor verrassingen te staan bij de bagage drop-off. Vaak hebben wij problemen met het gewicht van onze koffer bij de terugreis. Door alle vochtige badlakens, vakantie souvenirs en andere gekochte producten wordt de koffer extra zwaar en zit je snel over het maximale aantal kilo’s heen. Check dus altijd voor vertrek wat jij maximaal aan gewicht mag meenemen en wat het gewicht is van jouw koffer met een kofferweegschaal. Een kofferweegschaal kopen doe je voor enkele euro’s en hier zul je veel profijt van hebben.

Kofferlabel

Ben je jouw koffer verloren of liggen er twee identieke koffers op de bagageband? Dan ben je blij dat je gebruik hebt gemaakt van een kofferlabel. Op een kofferlabel schrijf je namelijk jouw persoonlijke gegevens en bind deze aan een handgreep van je koffer. Zo weet jij altijd zeker dat je de goede koffer of tas van de bagageband haalt. Als jouw bagage onderweg ergens verloren is geraakt heb je ook meer kans dat deze weer bij jou terugkomt. Schrijf daarom altijd een e-mailadres of telefoonnummer op je kofferlabel. De vinder van jouw bagage kan dan contact met jou opnemen. Tegenwoordig zijn er duizenden mooie ontwerpen kofferlabels beschikbaar. Op

Bol.comVerwijst naar bol.com
 kosten ze haast niks en worden ze gratis thuisbezorgd.

TSA hangslot

Veiligheid boven alles is een vaak uitgesproken gezegde. Dit geldt zeker als het aankomt op het beschermen van de inhoud van je koffer. Het is daarom belangrijk om je reiskoffer goed af te sluiten. Op moderne grote koffers vind je standaard al een TSA slot en is een extra hangslot overbodig. Op koffers met een ritssluiting, vooral handbagage koffers, ontbreekt nog wel eens een goed slot. Door het aanschaffen van een TSA slot is je koffer toch afgesloten.

Een opmerking achterlaten

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.