Reiskoffer voor Amerika kopen?

reiskoffer voor Amerika

Vertrek je binnenkort naar Amerika en weet je niet zeker welke reiskoffer je mag meenemen? Veel mensen schrikken bij het lezen van de bagageregels wanneer ze naar Amerika willen reizen en weten niet precies wat nu wel en niet is toegestaan. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je naar Amerika vliegt, maar geen hiervan hoeft je tegen te houden om te gaan. Een reiskoffer voor Amerika kopen is ook niet noodzakelijk, maar kan wel handig zijn.

BESTE DEALS
Reiskoffer Amerika kopen Bekijk de beste reiskoffers voor Amerika. Kies voor een koffer met TSA slot en ga onbezorgd op reis.
BEKIJKEN Verwijst naar Bol.com

Immigratieregels USA

Wanneer je naar Amerika vertrekt moet je niet alleen rekening houden met de regels van de luchtvaartmaatschappij, maar ook de immigratieregels van Homeland Security. Homeland Security bewaakt de veiligheid van Amerika wanneer je hier naartoe reist. Voor het reizen naar Amerika heb je sowieso een ESTA visum nodig. Dit moet je (ruim) van te voren aanvragen. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst wordt beoordeeld of je een ESTA krijgt en je naar de USA mag reizen. Wanneer je een digitale goedkeuring ontvangt ben je “good to go”, maar dit betekent nog niet dat je wordt toegelaten. Het toelaten wordt pas op het vliegveld bij aankomst beoordeeld door een medewerker van Homeland Security. Voor de meeste mensen is dit geen probleem. Ook wil Homeland Security weten wat je allemaal meeneemt naar Amerika. Wanneer ze hier twijfels over hebben willen ze graag de mogelijkheid hebben om in je koffer te kijken.

Koffer op slot wanneer ik naar Amerika reis?

Het is altijd verstandig om je koffer goed af te sluiten en op slot te doen. Dit geldt ook wanneer je naar Amerika reist. Wanneer je met een reiskoffer naar Amerika vertrekt moet je er alleen rekening mee houden dat Homeland Security altijd de mogelijkheid wil hebben om bij je spullen te kunnen. Mocht namelijk iemand bij aankomst twijfels hebben over de inhoud van je koffer willen ze dit kunnen controleren. Als je een koffer hebt zonder TSA slot, dan wordt deze met geweld opengebroken, als deze op slot zit. Moet een koffer op slot wanneer ik naar Amerika reis? Nee dat moet niet, maar is zeker wel aan te raden. Wanneer er geen TSA slot op je koffer zit heb je andere mogelijkheden om de koffer juist af te sluiten.

BESTE DEALS
Reiskoffer Amerika kopen Bekijk de beste reiskoffers voor Amerika. Kies voor een koffer met TSA slot en ga onbezorgd op reis.
BEKIJKEN Verwijst naar Bol.com

Reiskoffer voor Amerika met TSA

TSA staat voor Transport Security Administration en is onderdeel van de Amerikaanse overheid en valt onder Homeland Security. Transport Security Administration is in het leven geroepen na de 9/11 gebeurtenissen en zorgt voor de veiligheid van reizigers naar Amerika. De TSA heeft ook een speciaal slot ontwikkeld wat altijd opengemaakt kan worden door een TSA medewerker, het TSA slot. De moderne koffers beschikken over zo’n TSA slot. Wanneer je een koffer hebt met TSA slot hoef je dus niet bang te zijn dat die met geweld wordt opengebroken. Als er twijfels zijn over de inhoud van je grote koffer kan die door een medewerker van TSA geopend worden met een speciale sleutel, zonder dat jij hierbij aanwezig hoeft te zijn. Een reiskoffer naar Amerika kopen met een TSA slot is dan ook zeker een goed idee, maar niet noodzakelijk. Zoek je een nieuwe koffer? Bekijk dan of er een koffer aanbieding is op dit moment.

Koffer zonder TSA slot

Het meenemen van een reiskoffer naar Amerika zonder TSA slot is ook gewoon toegestaan. Je kunt een aantal dingen doen wanneer je naar Amerika gaat met een koffer zonder TSA slot.

  • Reiskoffer voor Amerika niet op slot doen
  • Koffer wel op slot doen en het risico nemen dat die wordt opengebroken
  • Niet afsluiten met het slot op de koffer, maar met een TSA accessoire

Reiskoffer voor Amerika niet op slot doen
Het niet op slot doen van je koffer is niet de beste keuze die je kunt maken. Je wilt namelijk dat niemand in je koffer kan en dat al je spullen veilig aankomen op plaats van bestemming. Als er helemaal geen beveiliging op je koffer zit heb je geen garanties dat je spullen veilig zijn.

Koffer wel op slot doen en het risico nemen dat die wordt opengebroken
Het openbreken van een reiskoffer in Amerika gebeurt vaker dan je zou denken. TSA neemt liever het zekere voor het onzekere en kijkt graag in een koffer bij twijfel. Twijfel kan ontstaan wanneer er bijvoorbeeld iets geks wordt waargenomen wanneer de koffer door een scanner gaat. Een afwijkende vorm van een legaal product kan al twijfel wekken.

Niet afsluiten met het slot op de koffer, maar met een TSA accessoire
Wanneer je een koffer hebt zonder TSA slot en hiermee toch naar Amerika reist kun je het beste een accessoire kopen met een TSA slot. Voor harde koffers met kliksluiting kun je bijvoorbeeld een kofferriem kopen met een TSA slot. Voor een koffer met ritssluiting heb je hangslotjes waarmee je de reiskoffer voor Amerika kunt afsluiten.

BESTE DEALS
Reiskoffer Amerika kopen Bekijk de beste reiskoffers voor Amerika. Kies voor een koffer met TSA slot en ga onbezorgd op reis.
BEKIJKEN Verwijst naar Bol.com

Kiezen voor de beste koffer

Wanneer je op reis gaat en zeker naar Amerika wil je de juiste reiskoffer meenemen. Een nieuwe koffer kopen kan dan de uitkomst bieden. Het is goed om je te verdiepen in de soorten koffers waar je allemaal uit kunt kiezen. Stel jezelf de vraag of je alleen met een handbagage koffer zou kunnen reizen of dat je ook een grote koffer nodig hebt. Bij het kopen van een nieuwe koffer voor Amerika is het wel verstandig om te kiezen voor een TSA slot. Gelukkig is een TSA slot vaak op alle nieuwe koffers aanwezig, ook bij aluminium koffers of reiskoffers met een ritssluiting.

Veelgestelde vragen:

Is een TSA slot verplicht wanneer ik naar Amerika reis?
Een reiskoffer met TSA slot is niet verplicht wanneer je reist naar Amerika. Het is wel aan te raden om een TSA slot te gebruiken. De Amerikaanse beveiliging mag namelijk je koffer openen wanneer ze het vermoeden hebben dat er iets niet klopt aan je bagage. Met een TSA slot hoeven ze dan niet het slot open te breken, maar kunnen ze met een speciaal TSA sleuteltje het slot openen.

Welke reiskoffer voor Amerika?
Wanneer je naar Amerika reist hoef je geen speciale koffer te kopen. Je mag met elke type koffer naar Amerika reizen. Je moet er alleen om denken dat je je koffer niet of met een TSA slot op slot doet. Als je een koffer hebt zonder TSA slot en deze toch op slot doet mag de grenscontrole je koffer openbreken. Het beste neem je dus een reiskoffer met TSA slot mee naar Amerika. Zo zijn je spullen veilig opgeborgen en kan de grenscontrole je koffer altijd openen met een TSA sleutel.

 

Een opmerking achterlaten

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.