Reistas op wielen

Reistas met wielen

Niet iedereen gaat graag op reis met een koffer. Sommige mensen geven de voorkeur aan een reistas op wielen. Een stoffen tas die voorzien is van wieltjes om makkelijk te kunnen vervoeren. Een reistas is namelijk makkelijker op te bergen en kan multifunctioneel worden ingezet. Tegenwoordig zijn er verschillende reistassen verkrijgbaar voor zowel casual als zakelijk gebruik in diverse afmetingen. Niet alleen voor lange vakanties, maar ook voor een weekendje weg is een trolley tas ideaal.

reistas op wielen

Is een reistas op wielen veilig?

Bij het kopen van een reistas op wielen wil je natuurlijk weten of je je spullen veilig kunt vervoeren. De hedendaagse reistassen zijn gemaakt van sterk materiaal en hebben bijna allemaal een solide achterkant wat zorgt voor stevigheid. Wanneer je de reistas op de juiste wijze inpakt en geen breekbare spullen rond de rand van de reistas pakt kun je je spullen veilig vervoeren met een reistas met wielen.

Trolley tas kopen

Een reistas op wielen of trolley tas wordt steeds populairder. Een reistas is namelijk stukken flexibeler dan een koffer een geeft voldoende bescherming voor de spullen die je wilt vervoeren. Bij het kopen van een trolley tas is het wel belangrijk dat je let op een aantal dingen. Zo is het verstandig om te controleren of de reistas beschermende stootranden, TSA slot en een verstelbare trekstang. Trolley tassen zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je kunt zelfs kiezen voor reistassen die je in grote kunt veranderen. Zo heb je voor elk type reis de juiste trolley tas.

Tas op wielen voor weekendje weg

Wanneer je er regelmatig een weekendje op uit gaat is een tas op wielen een goede keuze voor het vervoeren van je spullen. Zeker wanneer je niet al te veel spullen meeneemt is een trolley tas ideaal. Een kleine reistas met wielen kun je namelijk makkelijk meenemen en sommige modellen kun je zelfs gebruiken als rugzak. Zo kun je je tas op wielen op verschillende manieren gebruiken. Ook wanneer je niet op reis bent kun je gebruiken maken van je reistas. Neem hem bijvoorbeeld mee naar de fitness en gebruik hem als sporttas.

EASTPAK TASSEN

In het assortiment van Eastpak vind je goede reistassen op wielen. Het grote aanbod is verdeeld in drie afmeting groepen, namelijk S, M en L. De kleinste Eastpak reistas (S), is geschikt als handbagage koffer en mag je bij de meeste luchtvaartmaatschappijen meenemen aan boord. In de andere categorieën vind je reistassen die geschikt zijn voor meerdere weken vakanties. Het merendeel van de Eastpak trolleys heeft ook een TSA slot. Hiermee zijn je spullen altijd veilig opgeborgen.

Bagage voor meerdere weken

Wanneer je meerdere weken op vakantie gaat is het belangrijk om de juiste koffer of reistas mee te nemen. Je wilt namelijk voldoende spullen meenemen. De meeste mensen checken daarom ruimbagage in wanneer ze op vakantie gaan. Waar je rekening mee moet houden bij het inchecken van ruimbagage is het gewicht van je reistas op wielen. Vaak wordt een maximum voor 20 kilogram gehanteerd, maar dit kan per vliegmaatschappij verschillen. Een koffer voor 20 kg bagage wordt dan ook vaak gebruikt voor langere vakanties. Voor dit type reis vind je ook verschillende reistassen met wielen.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.