Kofferset 3 delig

Kofferset 3 delig

Koffers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, merken en maten. Wanneer je veel reist is het handig dat je meerdere koffers hebt van verschillende formaten. Zo kun je de koffer aanpassen op de reis die je gaat maken. Voor een korte stedentrip of weekendje weg heb je aan een handbagage koffer voldoende. Voor een langere reis wil je minimaal een koffer voor 20 kg bagage. Veel mensen kopen daarom ook graag een kofferset met verschillende formaten koffers. Een kofferset 3 delig is dan ook handig om te hebben.

kofferset 3 delig

Grote koffer 3 delig kofferset

Een 3 delig kofferset bestaat uit verschillende formaten koffers. Zo heb je voor elk type reis een passende koffer of een koffer voor elk familielid. Standaard bestaat een kofferset 3 delig uit een grote, middel en kleine koffer. De kleine koffer heeft het formaat van een handbagage trolley. De grote koffer is met een gemiddelde inhoud tussen de 95 en 110 liter echt een koffer van formaat. In een grote koffer kun je dan ook veel bagage meenemen.

Middelgrote koffer

Het middelste formaat bij een 3 delig kofferset is een aangenaam formaat om mee te reizen en heeft voldoende ruimte voor een vakantie van 2 a 3 weken. Met een inhoud tussen 65 en 75 liter kun je makkelijk 20 kilo aan bagage meenemen. Alle koffers binnen een kofferset komen uit dezelfde serie. Ze zijn dus van hetzelfde merk, type en hebben dezelfde kleur.

Handbagage koffer 

De kleine koffer in een kofferset 3 delig is veelal geschikt als handbagage koffer. Een mooi handzame formaat koffer die je bij de meeste vliegtuigmaatschappijen mee mag nemen aan boord. Check voor vertrek wel altijd de handbagage regels per maatschappij. De regels qua koffer afmetingen zijn per maatschappij anders. Wanneer je handbagage trolley te groot is mag je deze alleen meenemen wanneer je hier extra voor betaalt.

Kofferset 3 delig in verschillende kleuren

Net als bij gewone koffers zijn koffersets ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je een 3 delig kofferset wilt kopen moet je wel uit een kleur kiezen. Het is vaak niet mogelijk om elke koffer binnen een 3 delig kofferset in een andere kleur te kopen. Gelukkig heb je veel keus bij het kiezen van een kleur. Koffersets zijn verkrijgbaar in tal van kleuren.

Harde of zachte set

Ook bij koffersets moet je kiezen uit harde of zachte koffers. Doorgaans bieden harde koffers betere bescherming en zijn zachte koffers iets lichter van gewicht. Van de verschillende merken koffers zijn er ook verschillende types verkrijgbaar, zowel hard als zacht. Naast het materiaal waar de koffer van gemaakt is, is het ook verstandig om te kijken naar de sluitingen en sloten van een koffer. Wanneer je naar Amerika wilt reizen is het goed om een koffer te nemen met TSA slot.

Aanbiedingen

De koffers binnen een kofferset zijn vaak ook los verkrijgbaar, maar zijn extra voordelig wanneer je ze koopt in een set. Naast de korting die je ontvangt voor het kopen van een complete set zijn koffersets ook regelmatig in de aanbieding. Zo heeft deze webwinkel vaak aanbiedingen van veel verschillende sets.

Beste kofferset 3 delig

Er zijn veel verschillende koffers verkrijgbaar en iedereen heeft zijn eigen wensen bij het kopen van een koffer. Daarom is het lastig om aan te geven wat nou de beste kofferset is. Toch springen er een aantal koffersets uit. Onderstaande sets zijn prima geschikt om mee te reizen.

  • CarryOn Protector Trolleyset

De CarryOn Protector Trolleyset is een prachtige set bestaande uit 3 koffers. Elke koffer is gemaakt van polypropyleen en heeft een TSA cijferslot. Verder hebben alle drie de koffers 4 zwenkwieltjes waarmee je eenvoudig naar je vakantieadres rolt. De handbagage koffer 55x40x20 is ideaal om mee te nemen aan boord van je volgende reis.

Specificatie per koffer:

Klein: 55 x 40 x 20 cm | 2,7 kg | 35 Liter
Middel: 66 x 47 x 27 cm | 3,6 kg | 67 liter
Groot: 77 x 54 x 31 | 4,7 kg | 105 liter

Meer informatie nodig over de CarryOn Protector Trolleyset? Check dan deze website.

  • Decent Tranporto One 3-delige Kofferset

Met een Decent koffer reis je altijd goed naar je volgend adres. Ook met de Decent Tranporto One 3-delige Kofferset is het meenemen van bagage eenvoudig. Deze koffers zijn gemaakt van ABS en beschikken over 4 zwenkwieltjes. Met de uitschuifbare trekstang rol je de koffers makkelijk achter je aan of duw je ze vooruit.

Specificatie per koffer:

Klein: 55 x 35 x 20 cm | 2,8 kg | 35 Liter
Middel: 66 x 40 x 25 cm | 3,8 kg | 60 liter
Groot: 76 x 45 x 30 | 4,5 kg | 95 liter

Decent Tranporto One 3-delige Kofferset kopen? Check dan hier alle informatie en prijzen.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.