Kofferset 3 delig

Kofferset 3 delig

Koffers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, merken en maten. Wanneer je veel reist is het handig dat je meerdere koffers hebt van verschillende formaten. Zo kun je de koffer aanpassen op de reis die je gaat maken. Voor een korte stedentrip of weekendje weg heb je aan een handbagage koffer voldoende. Voor een langere reis wil je minimaal een koffer voor 20 kg bagage. Veel mensen kopen daarom ook graag een kofferset met verschillende formaten koffers. Een kofferset 3 delig is dan ook handig om te hebben.

Producten bekijkenVerwijst naar bol.com

kofferset 3 delig

Grote koffer 3 delig kofferset

Een 3 delig kofferset bestaat uit verschillende formaten koffers. Zo heb je voor elk type reis een passende koffer of een koffer voor elk familielid. Standaard bestaat een kofferset 3 delig uit een grote, middel en kleine koffer. De kleine koffer heeft het formaat van een handbagage trolley. De grote koffer is met een gemiddelde inhoud tussen de 95 en 110 liter echt een koffer van formaat. In een grote koffer kun je dan ook veel bagage meenemen. Wil je echt met veel bagage op reis, dan kun je een koffer 120 liter aanschaffen bij je set.

Middelgrote koffer

Het middelste formaat bij een 3 delig kofferset is een aangenaam formaat om mee te reizen en heeft voldoende ruimte voor een vakantie van 2 a 3 weken. Met een inhoud tussen 65 en 75 liter kun je makkelijk 20 kilo aan bagage meenemen. Alle koffers binnen een kofferset komen uit dezelfde serie. Ze zijn dus van hetzelfde merk, type en hebben dezelfde kleur. Een mooie kofferserie die ook als set verkocht wordt is de Samsonite s’cure spinner of een van de SuitSuit koffer series.

Handbagage koffer 

De kleine koffer in een kofferset 3 delig is veelal geschikt als handbagage koffer. Een mooi handzame formaat koffer die je bij de meeste vliegtuigmaatschappijen mee mag nemen aan boord. Check voor vertrek wel altijd de handbagage regels per maatschappij. De regels qua koffer afmetingen zijn per maatschappij anders. Wanneer je handbagage trolley te groot is mag je deze alleen meenemen wanneer je hier extra voor betaalt.

Kofferset 3 delig in verschillende kleuren

Net als bij gewone koffers zijn koffersets ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je een 3 delig kofferset wilt kopen moet je wel uit een kleur kiezen. Het is vaak niet mogelijk om elke koffer binnen een 3 delig kofferset in een andere kleur te kopen. Gelukkig heb je veel keus bij het kiezen van een kleur. Koffersets zijn verkrijgbaar in tal van kleuren.

Harde of zachte set

Ook bij koffersets moet je kiezen uit harde of zachte koffers. Doorgaans bieden harde koffers betere bescherming en zijn zachte koffers iets lichter van gewicht. Van de verschillende merken koffers zijn er ook verschillende types verkrijgbaar, zowel hard als zacht. Naast het materiaal waar de koffer van gemaakt is, is het ook verstandig om te kijken naar de sluitingen en sloten van een koffer. Wanneer je naar Amerika wilt reizen is het goed om een reiskoffer voor Amerika te nemen met TSA slot.

Aanbiedingen

De koffers binnen een kofferset zijn vaak ook los verkrijgbaar, maar zijn extra voordelig wanneer je ze koopt in een set. Naast de korting die je ontvangt voor het kopen van een complete set zijn koffersets ook regelmatig in de aanbieding. Zo heeft deze webwinkel vaak aanbiedingen van veel verschillende sets. Een koffer aanbieding vind je vaak buiten het zomerseizoen in actieperiodes.

BESTE DEALS
3 delig kofferset Koop een complete kofferset voor al je reizen. Verschillende modellen en merken verkrijgbaar.

Beste kofferset 3 delig

Er zijn veel verschillende koffers verkrijgbaar en iedereen heeft zijn eigen wensen bij het kopen van een koffer. Daarom is het lastig om aan te geven wat nou de beste kofferset is. Toch springen er een aantal koffersets uit. Onderstaande sets zijn prima geschikt om mee te reizen.

CarryOn Protector Trolleyset

De CarryOn Protector Trolleyset is een prachtige set bestaande uit 3 koffers. Elke koffer is gemaakt van polypropyleen en heeft een TSA cijferslot. Verder hebben alle drie de koffers 4 zwenkwieltjes waarmee je eenvoudig naar je vakantieadres rolt. De handbagage koffer 55x40x20 is ideaal om mee te nemen aan boord van je volgende reis.

Specificatie per koffer:

Klein: 55 x 40 x 20 cm | 2,7 kg | 35 Liter
Middel: 66 x 47 x 27 cm | 3,6 kg | 67 liter
Groot: 77 x 54 x 31 | 4,7 kg | 105 liter

BEKIJKENVerwijst naar bol.com

Princess Traveller Trendy Dots

Met een Princess koffer reis je altijd goed naar je volgend adres. Ook met de Princess Traveller Trendy Dots 3-delige Kofferset is het meenemen van bagage eenvoudig. Deze koffers zijn gemaakt van ABS en beschikken over 4 zwenkwieltjes. Met de uitschuifbare trekstang rol je de koffers makkelijk achter je aan of duw je de koffers voor je uit.

Specificatie per koffer:

Klein: 55 x 35 x 20 cm | 2,4 kg | 31 Liter
Middel: 64 x 44 x 25 cm | 3,3 kg | 62 liter
Groot: 76 x 52 x 29 | 4,1 kg | 98 liter

BEKIJKENVerwijst naar bol.com
BESTE DEALS
3 delig kofferset Koop een complete kofferset voor al je reizen. Verschillende modellen en merken verkrijgbaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een 3 delig kofferset?

Een kofferset 3 delig bestaat uit verschillende formaten koffers. Dit is handig wanneer je vaak op reis gaat of met meerdere personen. Zo kun je voor elk type reis een andere koffer meenemen of samen op reis gaan met hetzelfde type koffer. Het kopen van meerdere koffers als set is vaak ook voordeliger.

Kan ik zelf ook een kofferset samenstellen?

Wanneer je favoriete koffer niet verkrijgbaar is als set kun je natuurlijk ook zelf een kofferset samenstellen. Door het kopen van een handbagage, middelgrote en grote koffer kun je zelf een set maken. Bij het zelf samenstellen van een 3 delig kofferset ben je vaak wel iets duurder uit, aangezien je niet de korting ontvangt van het kopen van een standaard set.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.