Koffer 120 liter

Koffer 120 liter kopen

Een reiskoffer moet voldoende ruimte hebben om al je bagage te kunnen vervoeren. Voor veel mensen volstaat een middelgrote koffer van zo’n 70 liter. Wanneer je toch meer bagage wilt meenemen of meer bagage nodig hebt, omdat je voor langere tijd op reis gaat is een grotere koffer beter geschikt. Een koffer van 120 liter is groot van formaat en kan makkelijk bagage meenemen voor 3+ weken vakantie. De meeste 120 liter koffers hebben iets meer of minder volume. De inhoud van al deze reiskoffers zit tussen de 105 en 140 liter.

Koffer 120 liter samsonite

Grote Koffer vanaf 120 liter

Een koffer van 120 liter is zeker een grote koffer. Gemiddeld is dit type reiskoffer ongeveer 81 cm hoog. Doordat er veel koffers verkrijgbaar zijn in deze categorie kun je ook voor een net iets kleinere koffer kiezen met iets minder volume. Wanneer je echt veel volume nodig hebt is een grote koffer van 120 liter of meer een aanrader. Koffers van 120 liter worden steeds vaker gebruikt. De grote koffers zijn verkrijgbaar tot een volume van 140 liter. Dan heb je dus nog meer ruimte voor je bagage. Ook wanneer je reist met meerdere personen is een 120 liter koffer ideaal om mee te reizen. Zo kun je de bagage van alle personen in een koffer meenemen.

Samsonite, CarryOn & Decent

Niet elke fabrikant produceert dit soort grote koffers. Over het algemeen worden ze weinig verkocht. Merken zoals Samsonite, Decent, CarrOn & American Tourister hebben een aantal echt grote koffers in het assortiment. De meeste koffers van dit formaat hebben 4 zwenkwieltjes voor het makkelijker kunnen vervoeren van de koffer. Ze wegen namelijk gevuld al snel 30+ kilo. Goed om dus te controleren hoeveel gewicht je mee mag nemen aan boord. Met een bagage weegschaal kun je je koffer makkelijk wegen voor vertrek.

Alternatieve koffers

Wanneer je niet zeker weet welke koffer je moet meenemen kun je altijd nog kiezen voor een gemiddeld model. Een 20 kilo koffer is geschikt voor zo’n 2 a 3 weken vakantie. Dit type wordt veel gekocht en is ideaal voor een lange vakantie. Over het algemeen is een grote koffer voor iedereen de ideale oplossing. Kies voor een SuitSuit koffer en je kunt als vrouw voldoende spullen meenemen en je koffer ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.