Handbagage koffer 55x40x20

Koffer 55x40x20

Verschillende luchtvaartmaatschappijen hanteren ook verschillende regels voor het vervoeren van handbagage. Een van de belangrijkste regels is de afmeting van je handbagage koffer. Een handbagage koffer 55x40x20 cm is een doorgaans een goede maat die bij meerdere maatschappijen mee aan boord mag. De Ryanair handbagage regels geeft ook aan dat dit het grootste formaat trolley is wat is toegestaan. Dit formaat handbagage trolley vind je ook vaak in een kofferset 3 delig met meerdere formaten koffers.

handbagage koffer 55x40x20

Handbagage Koffer 55x40x20

Wanneer je een nieuwe koffer zoekt zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Zeker wanneer je regelmatig reist en dan niet met dezelfde maatschappij. Bijna alle airlines hanteren een ander formaat handbagage koffer en controleren hier tegenwoordig streng op. Het is daarom verstandig om voor een kleiner formaat trolley te kiezen, want die mag dan bij veel vluchten gewoon mee aan boord. Een koffer van 55x40x20 cm is een goed formaat trolley waarmee je bij veel maatschappijen aan boord mag.

Trolley kopen

Het formaat van een koffer en trolley is erg belangrijk. Tijdens het inchecken of boarden wordt hier streng op gecontroleerd door de airline. Wanneer je een trolley koopt met het formaat 55x40x20 cm moeten ook de hendels en wieltjes binnen deze afmeting vallen. Meet daarom altijd vanuit de uitersten van de koffer.

Harde of zachte koffer

Ook bij handbagage koffers heb je de keuze uit verschillende soorten van verschillende merken. Allemaal hebben ze hun voor en nadelen. Zo kun je kiezen voor een harde koffer, wanneer je meer zekerheid wilt dat je bagage veilig aankomt. Of je kiest voor een zachte koffer, als je een lichtgewicht handbagage koffer wilt met een voorvakje voor bijvoorbeeld je documenten en paspoort.

BESTE DEALS
Koffers 55x40x20
Binnenkort op vakantie en een handbagage koffer nodig? Deze trolleys zijn geschikt om mee te nemen.

Rugzak 55x40x20

Wanneer je helemaal geen koffer wilt meenemen als handbagage kun je natuurlijk ook kiezen voor een handtas of rugzak. Een rugzak 55x40x20 cm is makkelijker te vervoeren en ook te gebruiken in je vrije tijd. Een goede rugzak van dit formaat heeft voldoende inhoud om al je spullen te kunnen vervoeren voor een klein aantal dagen. Je moet er wel rekening mee houden dat sommige airlines de handbagage toch naar het ruim verplaatsen wanneer er onvoldoende ruimte is in de cabine. Het kan dus zo zijn dat je rugzak ergens is waar jij geen zicht op hebt.

Koffer van Samsonite 55x40x20

Een Samsonite 55x40x20 koffer is de best verkochte koffer. Een Samsonite koffer is namelijk altijd goed van kwaliteit en gaat jaren mee, ook wanneer je regelmatig reist. Er zijn verschillende 55x40x20 koffers verkrijgbaar van Samsonite, zowel in een harde als zachte variant. Sommige Samsonite koffers zijn zelfs “expandable”. Dit betekent dat ze ook groter gemaakt kunnen worden. Zeker handig als je reist met een maatschappij die wel grotere handbagage koffers accepteert.

Weekendje weg

Voor een weekendje weg is een klein formaat trolley ook handig. Wanneer je niet regelmatig reist, maar toch een goede koffer wilt kun je ook terecht bij de plaatselijke winkels. Hema, action en blokker bieden verschillende koffers aan voor een leuke prijs. Zo koop je voor een schappelijk bedrag een goede koffer voor de weekendjes weg. Wanneer je weinig reist kun je ook prima een koffer aanbieding kopen van dit formaat.

Beste Koffer 55x40x20

Wanneer je zoekt naar een koffertje 55x40x20 cm heb je voldoende keuze. Niet alle kleine trolleys zijn even handig om mee te nemen. Onderstaande trolleys zijn volgens ons de beste 55x40x20 handbagage koffers. Ze hebben allemaal zwenkwieltjes, een trekstang en zijn van uitstekende kwaliteit.

Samsonite Base Boost Spinner 55

Bij de Samsonite Base Boost Spinner staat kwaliteit, gewicht en bescherming centraal. Dit is dan ook een uitstekende trolley waar je jarenlang plezier aan zult beleven. Deze 55x40x20 koffer is voorzien van alle gemakken. De Base Boost spinner heeft onder andere een vak aan de voorzijde en kruisriemen aan de binnenkant. Een lichtgewicht koffer die bijna bij elke vliegmaatschappij mee aan boord mag.

Decent One-City Trolley

De Decent One-City 55x40x20 trolley is een prima handbagage koffer die ook nog eens aangenaam geprijsd is. De Decent One-City is een harde koffer met ritssluiting. Aan de binnenkant vind je verschillende vakken om al je bagage op de juiste manier in op te bergen. Dit koffertje heeft ook een TSA slot om je bagage extra veilig te vervoeren. Ook wanneer je een mooie koffer zoekt is de Decent One-City perfect. De trolley is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Veelgestelde vragen

Hoeveel liter is een 55x40x20cm koffer?

De meeste koffers met dit formaat hebben een inhoud van zo’n 42 liter. De inhoud varieert per merk en model koffer en zit ergens tussen de 37 en 44 liter.

Bij welke vliegmaatschappijen mag ik de handbagage koffer meenemen aan boord?

Een trolley van 55 x 40 x 20 cm is een veel gebruikte afmeting voor vliegmaatschappijen. Dit type koffer mag onder andere mee bij EasyJet, Ryanair, KLM, Tui en vele andere maatschappijen. Een handbagage koffer die je dus op veel vluchten kunt meenemen.

Hoe wordt de afmeting gemeten?

De afmetingen van een handbagage koffer worden altijd gemeten van het ene uiterste punt naar het andere. Dit is dus altijd inclusief handvatten en wieltjes. Een koffer zonder wieltjes zal dus ook iets meer inhoud hebben.

Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.