Handbagage koffer

Handbagage koffer

Een handbagage koffer moet handzaam en compact van formaat zijn. Volgens de consument zijn dit de belangrijkste factoren bij het kopen van een handbagage koffer. De handzame koffer is bedoeld om je hele reis bij je te hebben en hoeft bij een vliegreis dus niet apart ingecheckt te worden. Door het compacte formaat is een handbagage makkelijk op te bergen in het vliegtuig in het vak boven je stoel. Niet alleen bij vliegreizen is een handzaam stuk bagage makkelijk. Ook bij reizen met de auto of trein is een handbagage koffer uiterst handig.

NAAR DE WINKELVerwijst naar bol.com

Voordelen handbagage koffer

Door het compacte formaat is een handbagage koffer uitermate geschikt voor citytrips in binnen en buitenland. Voor dit soort uitstapjes heb je geen grote koffer nodig en is het meenemen van handbagage voldoende. Bij het kopen van de juiste handbagage reiskoffer houdt je rekening met het formaat en hoef je bij een vliegreis niet te wachten bij de kofferband. Dit is een groot voordeel, want na het verlaten van het vliegtuig kun je gelijk beginnen aan je citytrip. Niet alleen kennen dit soort koffers voordelen bij vliegreizen, maar ook bij een autoreis of reis per trein is een handzame koffer ideaal.

Handbagage Trolley

Net als bij alle andere koffers en reistassen zijn er bij de handzame modellen ook duizenden soorten. De meest verkochte handbagage koffers van dit moment zijn de trolleys. Handbagage trolleys beschikken over wieltjes waardoor het vervoeren van je spullen nog makkelijker wordt. Veelal kun je kiezen uit 2 of 4 wieltjes modellen. Met de handige uitschuifbare hendel sleep je een handbagage trolley achter je aan. Als je van plan bent om een handbagage trolley te kopen moet je goed kijken naar het aantal zwenkwieltjes. Bij 4 zwenkwieltjes kun je de trolley namelijk rollen in verschillende posities. Bij smalle gangpaden, zoals in het vliegtuig, is een handbagage koffer met 4 zwenkwieltjes ideaal. Je duwt de koffer dan gemakkelijk met de smallere kant voor je aan.

handbagage koffer samsonite
BESTE DEALS
Handbagage koffers Neem de beste handbagage koffer mee op je volgende reis en voorkom onnodige boetes. Verschillende handbagage koffers verkrijgbaar.
NAAR DE WINKEL Verwijst naar Bol.com

Afmetingen handbagage koffers

Vliegmaatschappijen trekken de regels ieder jaar weer verder aan als het aankomt op de afmetingen van de handbagage koffers. Door het overmatig gebruik van alleen handbagage zijn ze hiertoe verplicht. Check voor het vertrek altijd goed welke regels de maatschappij hanteert. De toegestane afmetingen verschillen per vliegmaatschappij. Niet alleen moet je letten op de juiste omvang, maar ook het maximaal toegestane gewicht is erg belangrijk. Check hier de toegestane afmetingen van: KLMTransaviaRyanairTUI en Easyjet. Voldoe je niet aan de toegestane voorwaarden dan kan het zo zijn dat de luchtvaartmaatschappij je laat bijbetalen of zelfs je handbagage niet wil meenemen.

Handbagage en vloeistoffen

Als jij op reis gaat per vliegtuig en voldoende hebt aan alleen handbagage is het belangrijk om te weten wat de regels zijn bij het vervoeren van vloeistoffen. Een algemene regel is dat elke passagier 1 hersluitbaar zakje met maximaal 10 producten à 100 milliliter mag vervoeren in een handbagage koffer. Deze regel geldt ook voor bijvoorbeeld gels en make-up. Uitzonderingen op de regel zijn er ook. Zo mogen op de luchthaven gekochte TAX free producten meegenomen worden, mits in originele verpakking met de aankoopbon. Speciale voedingen en medicijnen zijn ook toegestaan, als je kunt aantonen dat deze noodzakelijk voor jou zijn.

handbagage koffer aanbieding

Door het online winkelen is een koffer aanbieding makkelijk op te sporen. Een perfecte handzame reiskoffer voor een zachte prijs wil toch iedereen. Steeds vaker kom je handbagage koffer aanbiedingen tegen die je niet kunt laten liggen. Meestal gaat het dan om oudere modellen van jaren eerder, maar dit is voor de meeste consumenten geen probleem.

Kopen

Door het kopen van de juiste handbagage reiskoffer worden jouw toekomstige reizen aangenamer. Het aanschaffen van de geschikte handzame koffer is door het online vergelijken extra eenvoudig geworden. Bij de handige filters van Coolblue weet je binnen een paar klikken welke handbagage koffer het beste bij jou past. Een koffer kopen die geschikt is als handbagage kan tegenwoordig iedereen.

BESTE DEALS
Handbagage koffers Neem de beste handbagage koffer mee op je volgende reis en voorkom onnodige boetes. Verschillende handbagage koffers verkrijgbaar.
NAAR DE WINKEL Verwijst naar Bol.com
Privacy voorkeuren
Wanneer je onze website bezoekt, kan deze via jouw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kun jij jouw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op je ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.